Nature

Alfa Bear Trail

vanaf €10,00
Organisator:
Afstand - Inschrijfprijs*

24km  -  € 21,50

12km  -  € 14,50

5km  -  € 10,-

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Larssie.com (inschrijfmodule).

Inschrijvingen zijn tijdelijk stilgelegd. Wij zijn met de gemeente Beekdaelen in overleg om te bekijken op welke manier wij ons evenement door kunnen laten gaan. Een van de mogelijkheden is als proefevenement voor de overheid. Zodra er meer zekerheid is of dit mogelijk is, worden inschrijvingen weer geopend. Reeds ingeschreven deelnemers hoeven niets te doen. Mocht er geen mogelijkheid zijn dan blijven onderstaande voorwaarden van toepassing.

Indien het evenement geannuleerd moet worden i.v.m. Corona zullen deelnemers 85% van inschrijving terugkrijgen in de vorm van Larssie credits. Afgelopen maanden was dit 100% maar is voor ons helaas niet haalbaar om dit ook nog voor komende inschrijvingen te doen als we jullie komend jaar weer mooie evenementen willen voorschotelen. We hopen op jullie begrip. Deelnemers ingeschreven voor 1 december zullen wel 100% ontvangen, omdat zij onder deze voorwaarden zijn ingeschreven.

Voorinschrijving mogelijk tot en met zondag 10 januari 2021

Last minute inschrijving mogelijk van maandag 11 januari tot en met donderdag 14 januari tegen verhoogd tarief.

Er is geen daginschrijving!
ANNULERINGSVOORWAARDEN BEARSPORTS

  • U kunt uw inschrijving ZELF annuleren tot 4 dagen voor de inschrijvingen via Larssie gesloten zijn. Dit gebeurt via uw Larssie Account. We retourneren in geen enkel geval het inschrijvingsbedrag
    a. U annuleert meer dan 21 dagen voor het sluiten van de inschrijvingen: Uw account wordt 85% gecrediteerd.
    b. U annuleert tussen 21 en 4 dagen voor het sluiten van de inschrijvingen : Uw account wordt 10% gecrediteerd.

    Deze credits kunt u gebruiken voor een ander Bearsports evenement via Larssie.

  • Veranderen van gegevens en/of opties doet U ook ZELF via uw Larssie account: Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving.
    Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.