Nature

De Wase Ultrarun & De 5 in de Fondatie

vanaf €30,00

EARLY BIRD KORTING ( -€4,00 ) AFGELOPEN

Organisator:
Inschrijvingen mogelijk tem 26-06-2021.

De Wase Ultrarun & De 5 in de Fondatie

59km - 5km


Het Waasland heeft heel wat natuurschoon te bieden, nu ook 2 erg leuke nieuwe loopevents: De Wase (Halve) Marathon en De Wase Ultrarun (zie andere inschrijvingspagina)! Beide events gaan door in de maand juni en lopen over een overwegend onverhard parcours, doorheen die mooie Waaslandse natuur. 

Waar De Wase (Halve) Marathon grotendeels vlak is, heeft De Wase Ultrarun wel enkele kuitenbijters in petto. Doe jij mee?
Op de dag van De Wase Ultrarun wordt er ook een 5 km RUN 'De 5 in de Fondatie' georganiseerd! Elke deelnemer ontvangt bij aankomst een unieke medaille!


Tarieven:

Inschrijven kan enkel online via Larssie en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven!


 

Early Bird
(t.e.m. 31 maart)

Standaard
(vanaf 1 april)

De Wase Ultrarun

€ 26

€ 30

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief extra opties die je zou kiezen en de verwerkingskost van Larssie.


Alle informatie over het event kan je ook terugvinden op de website van de organisator: * Inschrijven kan enkel voorafgaand (tot de dag vooraf)!
* Mondneusmasker dragen in de start/finishzone is verplicht. Afstand houden in deze zone ook (1,5 meter).
* Neem dit masker ook mee onderweg. Je dient dit steeds bij te hebben op o.a. het grondgebied van Sint-Niklaas.
* Kom niet als je ziek bent of wanneer iemand uit jouw bubbel ziek is! De annuleringsvoorwaarden zijn terug te vinden via het wedstrijdreglement.
Start mogelijk tussen 8 uur en 9 uur voor De Wase Ultrarun, tussen 9.30 en 10.30 uur voor De 5 door de Fondatie. 
Je kunt als deelnemer kiezen tussen startblokken per half uur.
Je kiest bv. of je start tussen 8 en 8.30 uur of tussen 8.30 en 9 uur.

De laatste deelnemer aan de ultrarun dient om 18 uur binnen te zijn.
Het borstnummer kan je op de dag zelf afhalen aan de hiervoor voorziene stand. Zo vermijden we dat er borstnummers zoek raken via de post. Door de gespreide starttijden vermijden we trouwens lange wachtrijen.
Het parcours loopt over wegels en door bossen (50 %), maar is ook een groot stuk verhard (50 %). Iedere loper krijgt dus zijn favoriete ondergrond. Er zijn onderweg deze ultra ook enkele pittige (korte) kuitenbijters!

De deelnemers krijgen de week voorafgaand het parcours toegestuurd via een link én per GPX. Het parcours wordt trouwens ook volledig bewegwijzerd. 
Er is bevoorrading onderweg bij De Wase Ultrarun, dit op 16, 32 en 49 km. Er is geen bevoorrading bij de 5 km.

BELANGRIJK: je dient een eigen beker/hydracup te voorzien of aan te kopen via de organisatie (kan via het inschrijvingsformulier, afhalen doe je voorafgaand de wedstrijd aan de hiervoor voorziene stand). Er zijn namelijk geen plastic bekers voorzien aan de bevoorradingstanden. We willen geen plastic in de natuur zien verdwijnen! Dus houd ook jouw verpakkingen van jouw gels e.d. bij jou. Aan de finish (en aan de bevoorradingen onderweg) kan je ze achter laten.

Wat onderweg?
Onder andere WCup Long Distance sportdrank, WCup Energy Gels, water, winegums en peperkoek.

Bij de ultrarun is het dragen van een drinkrugzak of drinkgordel verplicht! De waterzak, softflasks of flesjes kunnen onderweg bijgevuld worden.
Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen, worden er geen douches en/of kleedkamers ter beschikking gesteld. Er wordt bijgevolg ook geen "bewaring van sporttassen" voorzien.
Start- en finishlocatie: VOS Reinaert (Cadzandstraat 11 te Sinaai).
Parkeren kan op de grasvelden vlakbij Vos Reinaert.

Kan je een auto delen met een loopmaatje? Doe dit dan, alweer een geschenkje voor de natuur. De locatie is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Elke deelnemer heeft de mogelijkheid om ook een WCup Startpakket te bestellen via het inschrijvingsformulier. Zo kan je reeds voorafgaand oefenen met het sportvoedingsmerk dat bij de bevoorrading wordt verdeeld.

Je kunt het startpakket aankopen aan een voordelige prijs, de inhoud:
1 x Sport drink 480 gr (smaak Orange)
1 x Recovery drink 500 gr (smaak Vanille)
2 x Energy Gel Banaan
2 x Energy Gel Cherry
1 x Drinkbus 500 ml (wit)

Opgelet, buiten België worden er extra verzendkosten aangerekend, bv. € 9,5 naar Nederland. 
Foto’s genomen tijdens het event worden nadien op de facebookpagina geplaatst. Wil je dit niet, geef dan een seintje op volgend mailadres: info@startingultra.run.
Op zoek naar begeleiding bij jouw opbouw naar deze ultra? Check dan deze link.

We bouwen in 12 weken op naar De Wase Ultrarun!