Nature

Horst Raid

vanaf €15,00
Organisator:
Inschrijvingen mogelijk tem 18-04-2021.

Horst Raid

Nature Run - Mountainbike - Raid


De Horst Raid brengt je door de mooiste bossen van het Hageland met een start aan het prachtige Kasteel van Horst, doorheen het unieke Troostembergbos, Chartreuzebos en het Kasteel van Cleerbeek. 


Tarieven:

Inschrijven kan enkel online via Larssie en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! 

 

Early Bird t/m 28-02

Standaardtarief

Nature Run Short - 8 km

€10

€15

Nature Run Mid - 12 km

€15

€20

Nature Run Long - 20 km

€20

€25

Mountainbike short - 25 km

€15

€20

Mountainbike Long - 35 km

€20

€25

Raid duo - Short **

€55

€75

Raid duo - Long **

€60

€80

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Larssie.com

** Prijs per persoon


Voor de loopliefhebbers organiseren we een prachtige natuurloop doorheen de mooie landschappen, bossen, velden, holle wegen, en dat in 3 afstanden: 8, 12 en 20 km. De loop is zowel uitdagend, met respectievelijk 85, 195 en 300 hoogtemeters, als haalbaar voor de beginnende loper. Ook fietsers kunnen van deze prachtige natuur genieten met een mountainbike-parcours van 25 of 35 km.

Voor de sportievelingen op zoek naar een extra uitdaging organiseren we ook een heuse Duo Raid. Dit super populaire concept gaat meestal door in de Ardeense bossen, maar wij brengen het voor de tweede keer naar het Hageland! Een unieke uitdaging waarbij je als duo achtereenvolgens met je partner 35 km mountainbiket, gevolgd door 12 km trailrun om te eindigen met 8 km runbike, waarbij iemand loopt en iemand fietst. Met zijn 1 000 hoogtemeters is dit een echte uitdaging, maar ook de ideale gelegenheid om kennis te maken met een echte Raid. In dezelfde mooie omgeving is er ook een kortere afstand voor beginners, met ook wat minder hoogtemeters: 25 km mountainbike, 8 km trailrun en 6 km runbike.

Maar Horst Raid is nog zoveel meer dan een gewone sportieve uitdaging. Naast het parcours wordt er gezorgd voor een unieke experience, met onder andere oppeppende muziek en animatie. Na je sportieve exploten, kan je samen met je supporters in dezelfde prachtige omgeving ook nog genieten van een heerlijke barbecue. 


COVID19 informatie : 

We hebben in 2020 een COVID proof editie kunnen organiseren waarbij alle deelnemers lovend waren over de veiligheidsmaatregelen die we namen.
We zullen dit jaar zeker opnieuw alles in het werk stellen om jullie op een veilige en gezonde editie te trakteren.
Mocht het toch zo zijn dat we omwille van Covid niet mogen organiseren garanderen we jullie de organisatie op een nieuwe datum of 100% terugstorting van je inschrijvingsgeld.


Alle informatie over het event kunt u bekijken op de officiële event website :