Running


Grid View:

90 geregistreerd

Ben je op zoek naar een échte uitdaging? Heb je aan één afstand niet genoeg? Schrijf je dan nu in voor de Multistage Scott Xtrails Houffalize: De Kamikazetrail en Semi-nighttrail op zaterdag en de Hou..


73 geregistreerd

Een semi-nighttrail in de prachtige natuur van Houffalize. Vergeet je hoofdlamp niet want je start misschien bij daglicht maar finishen doet iedereen 's nachts!..


413 geregistreerd

Een echte wintertrail in de prachtige natuur van Houffalize. De Houffa Trail heeft alle nodige ingrediënten voor een perfecte wintertrail: single tracks, steile klimmen, brede bospaden en prachtige ve..


54 geregistreerd

De Veluwse Ultra Trail wordt voor het eerst georganiseerd op 30 januari 2021...


248 geregistreerd

De Lage Vuursche Trail kent op 6 februari haar eerste editie. ..


739 geregistreerd

Een coronaveilige winterse trail in de buurt van La Roche-en-Ardenne met afstanden van 12km, 21km, 29km of 45km verdeeld over vier dagen: 06-07-13-14/02/2021!..


Early Bird - nog 25 tickets

De Groote Heide is een prachtige natuurgebied, met bijzondere stukken heide en bossen. Deelnemers krijgen mooie, afwisselende, zware, uitgestrekte en prachtige stukken natuur te doorkruizen. Met 5 afs..


1931 geregistreerd

update 14 januari  - Een prachtige trail in een ontspannen sfeer! groen licht gekregen om event te laten doorgaan gespreid over 5 dagen tijdens de krokusvakantie. Vlug inschrijven dus !..


288 geregistreerd

The Big Seven: Loop in 13 weken virtueel de 7 grootste marathons ter wereld!..


nog 15 tickets beschikbaar

De Amerongse Berg Trail is een klassieker. Dit keer van een andere startlocatie in Overberg bij het Boshotel...


598 geregistreerd

Start en aankomst nabij de Abdij van Westmalle. Loop de NaturaRun Westmalle met ons mee en geniet van een lekkere Westmalle proever (gratis) na de loop!..


Early Bird - nog 7 tickets

De Leersumse Veld Trail is een nieuwe trail op de Utrechtse Heuvelrug met een 10 en een 20km afstand...


586 geregistreerd

Een trailrun over het strand en door de duinen in Koksijde. Afstanden van 49, 36, 28, 21 of 13km...


29 geregistreerd

De Veluwse Ultra Trail wordt voor het eerst georganiseerd op 27 maart 2021...


1313 geregistreerd

De achtste editie van de Cauberg Trail Run in de gemeente Valkenburg aan de Geul...


Early Bird - nog 69 tickets

Uitdagende trailrun voor duo's in La Roche-en-Ardenne op zaterdag 27 maart 2021. Kies je maatje en doe mee!..


Early Bird - nog 1 tickets

Een uitdagende NaturaRun in het hartje en de groende long van onze Brusselse hoofdstad. Kom het Zoniënwoud ontdekken en start aan het idyllische kasteel van Groenendaal!..


Early Bird - nog 49 tickets

De Kempen is een prachtige natuurgebied, met bijzondere stukken heide en bossen. Deelnemers krijgen mooie, afwisselende, zware, uitgestrekte en prachtige stukken natuur te doorkruizen. Met 4 afstanden..


Early Bird - nog 2 tickets

De Keelven Trail is met haar 6e editie een klassieker. Veel liefhebbers hebben al kunnen genieten van deze prachtige omgeving...


Early Bird - nog 10 tickets

De Scott Xtrails Vogezen is een uniek meerdaags avontuur in de Vogezen! Kies uit verschillende combinaties van afstanden en neem deel aan 3trails op 2dagen in het skidorpje Le Markstein (1183m)...


220 geregistreerd

Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de vierde editie van de Tra..


195 geregistreerd

Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de vierde editie van de Tra..


Early Bird - nog 17 tickets

Een korte maar pittige trail in Le Markstein, een geweldig skidorpje op 1183m hoogte! De technische eerste afdaling is er eentje om U tegen te zeggen en de finish via de stairway to hell zult u nooit ..


Een unieke en uitdagende trail vlakbij de metropool Antwerpen..


Een trailrun door Meerdaalwoud. Afstanden van 25, 18, 12 of 5km...


Trail de Chimay gaan door op wandelafstand van de abdij van Scourmont. Na de finish geniet je van een gratis degustatie Chimay maar wordt je door de glooiende natuur rond Chimay geloodst!..


Een Afterwork Trail na het werk in de natuur die rijk is aan meer dan 450 diersoorten! Na de inspanning is er ontspannen met een drankje en tapas op het prachtige terras van het Dolce Hotel. ..


550 geregistreerd

Een uitzonderlijke 10miles met start en aankomst in Oostduinkerke...


48 geregistreerd

De Utrechtse Heuvelrug Ultra Trail wordt voor het eerst georganiseerd op 29 mei 2021...


Early Bird - nog 106 tickets

De Trail du Barrage is één van de mooiste trailruns in België met 95% off-road...


Early Bird - nog 80 tickets

De Zandenbos Trail kent haar 7e editie. Veel liefhebbers hebben al kunnen genieten van deze gezellige trail in een verrassend prachtige omgeving...


Start en aankomst in het hartje van Spa. Keuze uit 10, 27 of 50km over een zeer wisselend parcours met de prachtige vergezichten!..


Een trail door de prachtige bossen van de Gaume, langs de Semois en met een frisse Orval bij aankomst!..


Een Afterwork Trail in de prachtige Vlaamse Ardennen! Kom mee genieten van de derde editie! Na de inspanning kan je ontspannen met een drankje en tapas op het prachtige terras van het recreatieoord De..


Early Bird - nog 76 tickets

De Gelderse Poort met haar uitzonderlijke natuur. Grote gedeeltes staan regelmatig onder water en dat geeft een bijzondere samenstelling van planten en bewoners. ..


167 geregistreerd

Op zondag 27 juni 2021  organiseert Bearsports de Rabobank Heuvelland Marathon van Maastricht naar Vaals...


405 geregistreerd

Een trail tussen de kabouters van Achouffe en Houffalize met aan de finish een frisse “La Chouffe” Afstanden tussen 8 en 68km, een nighttrail en zoveel meer !..


266 geregistreerd

Een trail tussen de kabouters van Achouffe en Houffalize met aan de finish een frisse “La Chouffe” Afstanden tussen 8 en 68km, een nighttrail en zoveel meer !..


Early Bird - nog 96 tickets

Maak een keuze uit 2 prachtige routes, die je laten kennismaken met de prachtige veelzijdige natuur van de bossen en hei bij Sint Anthonis...


Early Bird - nog 19 tickets

Het Leenderbos is mooi en de routes nemen je mee door al dit moois. Je ontmoet misschien wat wild, je loopt over vele single tracks over heide, door verschillende boomsoorten en langs vennetjes. De na..


Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de tweede editie van de Mar..


Early Bird - nog 54 tickets

Klassieker met prachtige parcoursen in de omgeving van La Roche. Afstanden van 8km tot 100km...


Early Bird - nog 54 tickets

Klassieker met prachtige parcoursen in de omgeving van La Roche. Afstanden van 8km tot 100km...


0 geregistreerd

Epic trail van 40km, 60km of 100km in La Roche-en-Ardenne..


Early Bird - nog 97 tickets

De Strabrechtse Heide Trail is een klassieker. Veel liefhebbers hebben al kunnen genieten van deze prachtige omgeving...


Een nieuwe trail in Heuvelland met de bekendste berg van West-Vlaanderen op het parcours "De Kemmelberg"..


Early Bird - nog 14 tickets

De Drielandenpunt Trail Winter vindt plaats op het Drielandenpunt in Vaals. Vanuit Nederland word je richting België geloodst en via Duitsland terug naar Nederland! ..


1101 geregistreerd

In het Zuid-Limburgse wijndorp Wahlwiller wordt op 3 oktober 2021 de allereerste wijnmarathon van Nederland georganiseerd...


Een trail doorheen de "groene long" van Brussel: het Zoniënwoud..

Weergeven 1 t/m 50 van in totaal 56