Sportevents

Grid View:

1007 geregistreerd

Een winterse trail en wandeling in de buurt van La Roche-en-Ardenne met afstanden van 9km, 20km, 28km of 45km (trail) of 3km, 5km of 9km (walk)...


749 geregistreerd

Een winterse trailrun in het centrum van het land met parcoursen doorheen het Meerdaalwoud. Afstanden van 10, 12, 17, 18, 26, 29 en 43km verdeeld over 2 dagen...


774 geregistreerd

Een winterse trailrun in het centrum van het land met parcoursen doorheen het Meerdaalwoud. Afstanden van 10, 12, 17, 18, 26, 29 en 43km verdeeld over 2 dagen...


237 geregistreerd

NaturaRun Hageland: op 05.01.2020 met afstanden van 18km, 14km, 10km en 5km door het Chartreuzenbos...


345 geregistreerd

Een unieke en uitdagende trail vlakbij de metropool Antwerpen..


139 geregistreerd

Ben je op zoek naar een échte uitdaging? Heb je aan één afstand niet genoeg? Schrijf je dan nu in voor de Multistage Scott Xtrails Houffalize: De Kamikazetrail en Semi-nighttrail op zaterdag en de Hou..


121 geregistreerd

Een semi-nighttrail in de prachtige natuur van Houffalize. Vergeet je Petzl hoofdlamp niet want je start misschien bij daglicht maar finishen doet iedereen 's nachts!..


412 geregistreerd

Een echte wintertrail in de prachtige natuur van Houffalize. De Houffa Trail heeft alle nodige ingrediënten voor een perfecte wintertrail: single tracks, steile klimmen, brede bospaden en prachtige ve..


363 geregistreerd

De Drielandenpunt Trail vindt plaats op het Drielandenpunt in Vaals. Vanuit Nederland word je richting België geloodst en via Duitsland terug naar Nederland! ..


257 geregistreerd

Een prachtige trail in een ontspannen sfeer! Voor de zesde editie van de Enclusa Trail is er opnieuw een KIDS Trail en een nieuwe afstand!..


Early Bird - nog 15 tickets

Start en aankomst nabij de Abdij van Westmalle. Loop de NaturaRun Westmalle met ons mee en geniet van een lekkere Westmalle proever (gratis) na de loop!..


Early Bird - nog 150 tickets

Een trailrun over het strand en door de duinen in Koksijde. Afstanden van 49, 36, 21 of 13km...


Early Bird - nog 37 tickets

Een wandeling over het strand en door de duinen in Koksijde. Afstanden van 13 of 22km...


141 geregistreerd

De Triathlon van Herderen is de klassieke opener voor het triathlonseizoen in België. Met een zwemonderdeel in het zwembad in Bilzen en later op de dag een selectief fiets- en looponderdeel in Herdere..


317 geregistreerd

Uitdagende trailrun of /walk voor duo's in La Roche-en-Ardenne op zaterdag 28 maart 2020. Kies je maatje en doe mee!..


nog 24 tickets beschikbaar

De klassieker onder de Adventure races: TriNatura - Grand Raid Nisramont. Op zondag 29 maart 2020 leggen sportieve duo’s in en rondom La Roche en Ardenne met de kajak, mountainbike en loopschoenen een..


Early Bird - nog 173 tickets

Een uitdagende NaturaRun in het hartje en de groende long van onze Brusselse hoofdstad. Kom het Zoniënwoud ontdekken en start aan het idyllische kasteel van Groenendaal!..


112 geregistreerd

Een MTB uitdaging van 200 km door de Maredsous regio, een unieke ervaring en DE uitdaging van 2020!..


nog 21 tickets beschikbaar

Dit is de ‘Holy Grail’ van de duursporters en de zwaarste endurance challenge van België!..


45 geregistreerd

De Scott Xtrails Vogezen is een uniek meerdaags avontuur in de Vogezen! Kies uit verschillende combinaties van afstanden en neem deel aan 3trails op 2dagen in het skidorpje Le Markstein (1183m)...


254 geregistreerd

Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de vierde editie van de Tra..


152 geregistreerd

Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de vierde editie van de Tra..


Early Bird - nog 17 tickets

Een korte maar pittige trail in Le Markstein, een geweldig skidorpje op 1183m hoogte! De technische eerste afdaling is er eentje om U tegen te zeggen en de finish via de stairway to hell zult u nooit ..


259 geregistreerd

Een mega bangelijke en epische fietstocht doorheen Vlaanderen..


Early Bird - nog 70 tickets

Chimay Walk gaat door op wandelafstand van de abdij van Scourmont. Na de finish geniet je van een gratis degustatie Chimay maar eerst wandel je door de glooiende natuur rond Chimay...


Early Bird - nog 43 tickets

Trail de Chimay gaan door op wandelafstand van de abdij van Scourmont. Na de finish geniet je van een gratis degustatie Chimay maar wordt je door de glooiende natuur rond Chimay geloodst!..


Early Bird - nog 80 tickets

Een trailrun door Meerdaalwoud. Afstanden van 25, 18, 12 of 5km...


597 geregistreerd

Een triathlon die gekend staat omwille van zijn snelle parcours. Door een nagenoeg vlak fietsparcours met lange rechte stukken ligt de snelheid bijzonder hoog en kunnen de hardrijders hun kwaliteite..


75 geregistreerd

De zwaarste Belgische offroad triathlon en duathlon in de prachtige natuur van de Ardennen!..


Ontdek het Nationaal Park Hoge Kempen..


Early Bird - nog 75 tickets

Start en aankomst in het hartje van Spa. Keuze uit 10, 27 of 50km over een zeer wisselend parcours met de prachtige vergezichten!..


Early Bird - nog 159 tickets

The Longest Day Walk! Een echt avontuur met start en aankomst in het hartje van Spa. Keuze uit 10, 27 of 50km!..


Early Bird - nog 138 tickets

Een trail door de prachtige bossen van de Gaume, langs de Semois en met een frisse Orval bij aankomst!..


Early Bird - nog 76 tickets

Een unieke triathlon met zwemmen in het Albertkanaal, een fietsparcours met de Slingerberg als scherprechter en een spectaculair loopparcours met passage door de mergelgrotten van Kanne...


Een trail tussen de kabouters van Achouffe met aan de finish een frisse “La Chouffe”!..


Een trail tussen de kabouters van Achouffe met aan de finish een frisse “La Chouffe”!..


Early Bird - nog 6 tickets

De TriNatura - Nisraman in La Roche is één van de mooiste en groenste triatlons van België. De 2de helft heeft Xterra allures en is volledig offroad...


Early Bird - nog 27 tickets

Wandel mee door de mooiste plekjes van de Vogezen tijdens de Walk for The Cure. Een driedaagse wandeltocht ten voordele van Think Pink in de strijd tegen borstkanker...


Early Bird - nog 289 tickets

Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de tweede editie van de Mar..


Early Bird - nog 5 tickets

Epic trail van 100km of 40km in La Roche-en-Ardenne..


Klassieker met prachtige parcours in de omgeving van La Roche. Afstanden van 12, 20, 30, 42, 60 en 100km...


Klassieker met prachtige parcours in de omgeving van La Roche. Afstanden van 12, 20, 30, 42, 60 en 100km...


Early Bird - nog 73 tickets

De triathlon van Deinze is één van onze twee echte City triathlons van de WCUP Triathlon Series! Dit zorgt voor een wedstrijd met enorm veel sfeer en supporters op en rond de grote markt van Deinze!..


Een uitdagende trail aan het Drielandenpunt met start en aankomst op de Vaalserberg, het hoogste punt van Nederland. Keuze uit vier afstanden: 11, 21, 30 of 48km!..


De Trail du Barrage is één van de mooiste trailruns in België met 95% off-road...


Uitdagende adventure race voor solo's of duo's in het prachtige decor van het “Parc Naturel des Deux Ourthes”...


Een wandeltocht tussen de kabouters van Achouffe met aan de finish een frisse “La Chouffe”!..


Een wandeltocht tussen de kabouters van Achouffe met aan de finish een frisse “La Chouffe”!..


Early Bird - nog 66 tickets

Een gloednieuwe stadstriatlon in Dendermonde en tevens de seizoensafsluiter van 2020!..


Een trail doorheen de "groene long" van Brussel: het Zoniënwoud..


NaturaRun Lommel: loopwedstrijd op 27.10.2019 van 29km, 24km, 17km, 11km en 7km door de Lommelse Sahara...


Een thema nacht trail en walk over het strand en in de duinen van Oostduinkerke en Koksijde. Halloweenkostuums zijn toegestaan!..


Nieuwe NaturaRun & Walk® over het strand en door de duinen in de omgeving van Oostduinkerke. Afstanden van 5km, 15km of 21 km...


Een aaneenschakeling van terrils, waarbij je boven steeds getrakteerd wordt op een prachtig vergezicht op de urbanisatie van Charleroi...


100% Offroad! Ver van het asfalt en het verkeer, geniet van de parcoursen die rijk zijn aan meer dan 450 wilde soorten vegetatie...

Weergeven 1 t/m 50 van in totaal 51