Trailrun Series

25 van de mooiste events, verspreid over gans België, 2 in Nederland en 2 in de Franse Vogezen. Voor beginners en gevorderde trailers...

Neem zeker ook eens een kijkje op onze RUNNERS'S LAB NATURARUN SERIES, een verzameling van uitdagende natuurlopen in Vlaanderen. 


Grid View:

Start en aankomst in het hartje van Spa. Keuze uit 10, 27 of 50km over een zeer wisselend parcours met de prachtige vergezichten!..


272 geregistreerd

Een trail door de prachtige bossen van de Gaume, langs de Semois en met een frisse Orval bij aankomst!..


533 geregistreerd

Doe mee onze LockDown (Trail)Run Challenge en blijf actief tijdens deze Lockdown! Deelname is gratis. Keuze uit 30minuten, 60minuten of 42km!..


302 geregistreerd

Een trail tussen de kabouters van Achouffe met aan de finish een frisse “La Chouffe”!..


220 geregistreerd

Een trail tussen de kabouters van Achouffe met aan de finish een frisse “La Chouffe”!..


222 geregistreerd

Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de tweede editie van de Mar..


69 geregistreerd

Epic trail van 100km, 60km, 40km, 23km, 10km of 14km (semi-night) in La Roche-en-Ardenne..


223 geregistreerd

Klassieker met prachtige parcours in de omgeving van La Roche. Afstanden van 13 tot 42km...


97 geregistreerd

Klassieker met prachtige parcours in de omgeving van La Roche. Afstanden van 13 tot 42km...


36 geregistreerd

Een uitdagende trail aan het Drielandenpunt met start en aankomst op de Vaalserberg, het hoogste punt van Nederland. Keuze uit vier afstanden: 11, 21, 30 of 48km!..


351 geregistreerd

Een nieuwe trail in Heuvelland met de bekendste berg van West-Vlaanderen op het parcours "De Kemmelberg"..


Early Bird - nog 16 tickets

De Trail du Barrage is één van de mooiste trailruns in België met 95% off-road...


Een unieke en uitdagende trail vlakbij de metropool Antwerpen..


Early Bird - nog 38 tickets

Een trail doorheen de "groene long" van Brussel: het Zoniënwoud..


Een aaneenschakeling van terrils, waarbij je boven steeds getrakteerd wordt op een prachtig vergezicht op de urbanisatie van Charleroi...


Een winterse trail en wandeling in de buurt van La Roche-en-Ardenne met afstanden van 9km, 20km, 28km of 45km (trail) of 3km, 5km of 9km (walk)...


Een winterse trailrun in het centrum van het land met parcoursen doorheen het Meerdaalwoud. Afstanden van 10, 12, 17, 18, 26, 29 en 43km verdeeld over 2 dagen...


Een winterse trailrun in het centrum van het land met parcoursen doorheen het Meerdaalwoud. Afstanden van 10, 12, 17, 18, 26, 29 en 43km verdeeld over 2 dagen...


Een semi-nighttrail in de prachtige natuur van Houffalize. Vergeet je Petzl hoofdlamp niet want je start misschien bij daglicht maar finishen doet iedereen 's nachts!..


Een echte wintertrail in de prachtige natuur van Houffalize. De Houffa Trail heeft alle nodige ingrediënten voor een perfecte wintertrail: single tracks, steile klimmen, brede bospaden en prachtige ve..


Early Bird - nog 151 dagen

De Drielandenpunt Trail Winter vindt plaats op het Drielandenpunt in Vaals. Vanuit Nederland word je richting België geloodst en via Duitsland terug naar Nederland! ..


Een prachtige trail in een ontspannen sfeer! Kom naar de eerste editie van de Kluisberg Trail in hartje Kluisbergen!..


Een trailrun over het strand en door de duinen in Koksijde. Afstanden van 49, 36, 28, 21 of 13km...


Uitdagende trailrun voor duo's in La Roche-en-Ardenne op zaterdag 27 maart 2021. Kies je maatje en doe mee!..


Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de vierde editie van de Tra..


Een korte maar pittige trail in Le Markstein, een geweldig skidorpje op 1183m hoogte! De technische eerste afdaling is er eentje om U tegen te zeggen en de finish via de stairway to hell zult u nooit ..


Trail de Chimay gaan door op wandelafstand van de abdij van Scourmont. Na de finish geniet je van een gratis degustatie Chimay maar wordt je door de glooiende natuur rond Chimay geloodst!..

Weergeven 1 t/m 25 van in totaal 25