Nature

Trail De Schorre

 
 
vanaf 12,75€ 15,00€

100 EARLY BIRD TICKETS BESCHIKBAAR

Organisator:

6km-10km-14km-18km

Facebook Sportevents   Twitter Sportevents   Instagram Sportevents   Vimeo Sportevents

Officiële webpagina van de Trail De Schorre te Boom (6 - 10 - 14 - 18km). Deze Trail maakt deel uit van de Runners' Lab Trailrunseries


Op zondag 12 januari 2020 staat de tweede editie van Trail De Schorre op het programma. Voor deze editie zijn er enkele nieuwigheden: naast de 6km, 10km, en 14km, is er nu een nieuwe afstand van 18km. Het parcours van de 18km is uniek en zal je op plekjes brengen die je vast niet kent! Voor de andere afstanden werd het parcours ook aangepast. Het gebied staat garant voor uitdagende single tracks in en rond de kleiputten van Terhagen en domein De Schorre, waar de start en finish zijn. Deze prachtige locatie is gekend als een van de beste plaatsen in de provincie Antwerpen voor een uitdagend trail parcours, en dat mogen we natuurlijk niet missen!!Bekijk event op FacebookVervoeg de fantastische Sportevents Crew

Media


 • 2020

  Je kan de foto's na de race bekijken op deze pagina of op facebook.

  • 2019

   Je kan de foto's na de race bekijken op deze pagina of op facebook.

   Resultaten


   Trail De Schorre - Boom F.A.Q. 's


   • Zijn honden en/of stokken toegelaten?

    Honden zijn toegestaan als ze aan de leiband blijven en zich correct gedragen. Vergeet niet om ook een drinkbak voor uw hond te voorzien. 

    Wandelstokken zijn toegelaten.

   • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

    Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Larssie account. Je doet dit dus helemaal zelf!

    Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

    Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

    Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

   • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

    Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


   • Doe gratis mee door onze CREW te vervoegen!


    We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

    Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Je kan éénmalig komen helpen op 1 bepaald event of je kan solliciteren om bij onze vaste crew/team te komen. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

    Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden


    we zijn dringend op zoek naar een nieuwe voltijdse, tweetalige event manager met onmiddellijke indiensttreding. Bekijk hier de sollicitatie . Reageren/solliciteren kan via jobs@sportevents.be. Graag ontvangen we uw motivatiebrief, referenties en CV.

    • 1. INDIVIDUELE MEDEWERKER ÉÉNMALIG

    • 2. INDIVIDUELE MEDEWERKER CREW / TEAM (min 5x/jaar)

    • 3. GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

    • 4. VASTE MEDEWERKER IN LOONDIENST

   • Heb ik specifieke Trail schoenen nodig voor dit event?

    Trailschoenen zijn steeds aan te raden wanneer je offroad loopt. Ze bieden meer stabiliteit op oneffen terrein en voorkomen dat je je enkel zou omslaan over een boomwortel, steen, ... . Bovendien heb je in steile klimmen of technische afdalingen grip nodig.

    De trailschoenen van SCOTT bieden verschillende modellen aan met een terrein specifiek profiel.

    Gewoonweg DE beste trailschoenen.