Nature

TriNatura - La Roche

 
 
vanaf €65,00 €100,00

10 EARLY BIRD TICKETS BESCHIKBAAR

Organisator:


Offroad Triathlon - Duathlon

Facebook Sportevents   Twitter Sportevents   Instagram Sportevents   Vimeo Sportevents

Officiële webpagina van de TriNatura - La Roche (Triathlon/Duathlon). Dit evenement maakt deel uit van de TriNatura Series


De TriNatura - La Roche editie 2021 staat gepland op woensdag 11 augustus 2021!  De 3de editie van deze uitdagende offroad triatlon/duatlon vindt opnieuw plaats in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Nieuwe locatie en nieuwe parcoursen! In 2021 bevindt het epicentrum van dit event zich in Nisramont (Landgoed "Le Hérou"). Er wordt gestart aan de barrage van Nisramont met 1km zwemmen (3km lopen voor de duatleten). Vervolgens staat er een uitdagende MTB-proef van 30km op het programma en er wordt geëindigd met een pittige trailrun van 10km. Duatleten en triatleten starten gelijktijdig. Aparte rankings zullen worden opgemaakt voor de triatlons en de duatlons. Het parcours is ongezien in de du- en triatlonwereld en zal iedere atleet dwingen tot het uiterste te gaan.


Tarieven:

Inschrijven kan enkel online via Larssie en volgens onderstaande prijzentabel (prijs oplopend naargelang aantal ingeschreven deelnemers). Het loont dus om je snel in te schrijven!1ste korting

2de korting

Basisprijs

Triathlon/duathlon

€65

€90

€100

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Larssie.com


De TriNatura La Roche vindt plaats in de week van de Trail des Fantômes (zelfde locatie). Maak er een sportieve week van en combineer de TriNatura met een mooie trailrun. Meer info over deze trail via deze link.

Bekijk event op FacebookVervoeg de fantastische Sportevents Crew

Parcours

U kan hieronder van zodra beschikbaar de verschillende parcoursen terugvinden.

Praktische informatie


 • Adres - Bereikbaarheid - Parking

  Secretariaat, wisselzone en finish van de triathlon aan het "Landgoed Le Hérou" in Nisramont. Nisramont is een deelgemeente van La Roche-en-Ardenne en ligt op 50min van Luik, 1u45min van Brussel en 2u05min van Antwerpen.

  Adres: Rue de Nisramont 57 La Roche-en-Ardenne. Parkeren is op een weide in de buurt van de startplaats.


  De start is aan de barrage van Nisramont. U fietst het best naar de start (2km bergaf). U kunt voor de start een persoonlijke zak afgeven met bv een thermojas, die we terug naar boven brengen. Ook voor eventuele wetsuits voorzien wij een zak die we meenemen naar T2. 

  Let op! Voor de duatlon zijn 2 paar schoenen nodig: 1 paar voor het looponderdeel aan de barrage van Nisramont en 1 paar voor het 2de looponderdeel. De loopschoenen van aan de barrage worden door de organisatie terug naar T2 gebracht, maar zullen dus pas na aankomst beschikbaar zijn. 


 • Dagindeling - Uurschema

  Woensdag 11 augustus 2021

  * Programma onder voorbehoud

  06.30 - 07.45: Secretariaat Nisramont Hérou open – afhalen nummers. Hier ontvangt u uw borstnummer en timing chip.
  06.30 - 07.45
  : Wisselzone 2 Nisramont Hérou open voor plaatsen loopschoenen
  07.15 - 07.45
  : Wisselzone 1 barrage Nisramont open voor plaatsen MTB
  08.00: Start Trinatura La Roche triatlon + duatlon
  16.00: Einde event


  De verschillende podia worden zo snel mogelijk na de finish van de 3de finisher op die afstand gehouden. De timing chip dient verplicht te worden ingeleverd bij aankomst. In ruil ontvangt u uw finisher shirt.

  Ophaling van het materiaal uit de wisselzone gebeurt ten vroegste vanaf xxu. We vragen respect voor de collega’s en deze niet te hinderen tijdens het ophalen van uw materiaal.

 • Aanmeldingsprocedure

  Borstnummers worden vooraf niet opgestuurd en kunnen enkel afgehaald worden op het wedstrijdsecretariaat op de dag van de wedstrijd. Je startnummer krijg je enkele dagen voor het event gemaild en je kan deze ook bekijken op de deelnemerslijst die gelijktijdig met de mailing online komt. 

  De eventuele extra’s die je bestelde krijg je samen met je startnummer mee.

  Het is mogelijk om startbewijzen van familie en/of vrienden af te halen. Eventuele last minute veranderingen van afstand dien je te melden aan het secretariaat. Zie ‘Dagindeling – Uurschema' voor de openingsuren van het wedstrijdsecretariaat.

  Bij vermelding van je startnummer ontvang je een enveloppe met daarin:

  • 1 wegwerp borstnummer – deze dient bij het fietsen achteraan te worden gedragen en bij het lopen vooraan (gebruik een heupgordel).
  • 1 stuurbord.
  • 1 badmuts voor de triatleten.
  • 1 timingchip met velcro enkelband - deze dient aan de enkel bevestigd te worden. Na de wedstrijd moet deze chip terug afgegeven worden.
  • Spanbandjes voor stuurbord vast te maken.
  • 1 genummerde plastic zak voor eventuele overtollige kledij van voor de start en voor de loopschoenen van de duatleten. Deze zak wordt terug naar de wisselzone in Nisramont gebracht door de organisatie en kan pas na de wedstrijd afgehaald worden bij het uitchecken van het materiaal. (Duatleten dienen dus 2 paar loopschoenen te voorzien!)
  • 1 genummerde plastic zak voor de wetsuit. Deze zak wordt terug naar de wisselzone in Nisramont gebracht door de organisatie.
 • Wisselen van naam, afstand en/of annuleren

  Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Larssie account. Je doet dit dus helemaal zelf!

  Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

  Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

  Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

 • Douches - Kleedkamers

  TBA

 • Ongevallenverzekering

  Deelnemers zijn standaard NIET verzekerd voor lichamelijke ongevallen. Er kan optioneel één aangekocht worden aan 5 euro. De organistie is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer voor, tijdens en na de wedstrijd.

 • Goede doel Think Pink

  De organisatie steunt het goede doel THINK PINK, de nationale borstkanker campagne. Bij uw inschrijving kunt u een donatie doen hiervoor.  Als nationale borstkankercampagne vraagt Think Pink meer aandacht voor borstkanker en financiert de organisatie wetenschappelijk onderzoek rond de meest voorkomende kanker bij vrouwen. 1 vrouw op 8 krijgt borstkanker. Elk jaar horen meer dan 10.500 mensen dat ze borstkanker hebben. Vrouwen én mannen, want 1 lotgenoot op 100 is een man. Elke dag sterven 7 lotgenoten aan de ziekte.


  BEWEGEN GEEFT LEVEN

  Wat veroorzaakt borstkanker? Daarnaar voeren wetenschappers voortdurend onderzoek uit. Onderzoek bewees al dat gezonde voeding en voldoende bewegen het risico op borstkanker kunnen terugdringen. Daarom hecht Think Pink zo veel belang aan bewegen: het is een belangrijke preventiemaatregel, maar speelt ook een cruciale rol tijdens het herstel.


  THINK PINK GEEFT BORSTKANKER GEEN KANS

  Als nationale borstkankercampagne heeft Think Pink vier duidelijke doelstellingen:

  • Informeren over borstkanker
  • Sensibiliseren over het belang van screening
  • Innovatief en heel concreet wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker financieren
  • Zorg- en nazorgprojecten ondersteunen

  Die doelstellingen maakt Think Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

  Meer info vind je op think-pink.be  

 • Fotoservice

  Een foto selectie kan je enkele dagen na het event terugvinden op onze Facebook pagina. Deze kan iedereen bekijken, ook diegene die GEEN facebook account hebben.


 • Organisatie

  De organisatie is in handen van Sportevents, bvba.

  Dit event maakt deel uit van de Triathlon Series.

 • Overnachten / Logement

  Vakantiehuis Nisramont

  In Nisramont op 10km Van La Roche en 13km van Houffalize ligt dit exclusief vakantiehuis voor 10-12 personen. Deze nieuwbouw villa van 2013 is een echt pareltje. Er zijn 6 kamers van twee personen beschikbaar elk met eigen toilet en douche. 


  Vayamundo Houffalize

  Even ontsnappen aan het hectische leven: dat kan nergens beter dan in de Ardennen. In Vayamundo Houffalize kom je helemaal tot rust in de natuur, of zoek je net het avontuur op, tijdens spectaculaire arrangementen voor groepen en families. De club werd onlangs volledig gerenoveerd: kamers, restaurants, en inkomhal werden in een nieuw jasje gestopt, terwijl een nagelnieuwe fitness en wellnessruimte het geheel compleet maakt. Dàt is geniéten! Reserveer via contactcenter@vayamundo.be of per telefoon op 078 156 100.

  Vayamundo Houffalize Ol Fosse d’Outh 1 6660 Houffalize Tel.: 0032 (0)78 156 100 Website: www.vayamundo.be


  B&B Au Canard

  Op zoek naar rust? Welkom in “Au Canard” te Maboge aan de voet van de muur van Maboge, in het dal van de Ourthe. Op 6km van La Roche en Ardenne. “Au Canard”, waar rust, gezelligheid, authenticiteit en genieten centraal staan.


  Camping Buitensport

  Deze gezellige camping ( met 10 houten bungalows ) is net buiten Houffalize gelegen en is gans het jaar open. DE plaats als U een beperkt budget hebt - Camping buitensport 


  Cabin in the woods

  In een doodlopende straat aan de rand van het bos kan je onze 'Cabin in the woods' vinden die geschikt is voor 6 personen. Aan de voorkant van de cabin is er een zonnig terras met plaats voor 2 auto's om te parkeren. Achter het huis heb je zicht op de vallei van de Ourthe. Dit is een zeer mooie plek om 's morgens te ontbijten. Je kan ons vinden op 1,5 km van het centrum van Houffalize, de supermarkt, de bakker,... . Het is de perfecte uitvalbasis voor alle Sportevents in de buurt. 


  La Laiterie

  Herberg La Laiterie is de thuisbasis van Brandsport, hun activiteiten worden georganiseerd vanuit deze herberg die prachtig gelegen is midden in de bossen van de Belgische Ardennen. U vindt deze gezellige Auberge ‘La Laiterie’ net buiten het dorpje Mierchamps, zo’n 7 km ten zuiden van La Roche-en-Ardenne. Het pand dankt zijn naam aan zijn vroegere functie: de lokale ‘melkfabriek’ ofwel Laiterie. 


  Les 5 Ourthes

  In de laatste beschermde ligging van de Ardennen, te Nadrin, ligt het hotel met luxekamers Les 5 Ourthes. U droomt rust te hebben en wandelingen te maken, vissen, klimmen, kayaken, gastronomie en zo veel meer? Dan is Les 5 Ourthes uw keuze.


  Les Cabanes de Rensiwez

  Zet de tijd even stil, laat je verbeelding spreken en geniet een weekend of langer in een hut van Rensiwez. De hutten zijn sfeervol en gezellig voor twee, een thuis als basis om erop uit te trekken of gewoon te blijven, van de natuur te genieten en tot rust te komen." Deze hutten zijn uitgerust als kleine huisjes: een houtkachel, een kitchenette, enz. Sommige beschikken zelfs over een sauna of houtgestookte jacuzzi. We bieden ook kampeerplaatsen aan. Tijdens uw verblijf staat het personeel steeds klaar om het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken en waar mogelijk, komen ze aan uw wensen tegemoet : een afvaart van de Ourthe, mountainbiken, wandeltochten, enz. Voor reservaties : Klik hier Event informatie


 • Startprocedure

  De start bevindt zich aan de barrage van Nisramont. De deelnemers rijden hier best met de mountainbike heen. 

  Het zwemmen is in het meer van Nisramont. Er wordt gestart vanop de oever en tegenwijzerzin gezwommen (boeien langs rechts ronden).Er kan niet ingezwommen worden. Bij een watertemperatuur van 23°C of hoger wordt een wetsuit verboden. Bedraagt de watertemperatuur 16°C of lager, is een wetsuit verplicht. De watertemperatuur wordt de dag voor de wedstrijd gemeten en meegedeeld via sociale media en SMS.

 • Tijdslimieten

  TBA

 • Tijdsregistratie / Live coverage

  Bij aanmelding op het wedstrijdsecretariaat ontvang je een timingchip + velcro enkelband. Deze dien je stevig te bevestigen aan je enkel voor de start van de wedstrijd. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

  Controlepunten liggen verspreid over het parcours. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.

  Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van Raceresult door te klikken op de “live coverage” balk die zichtbaar bovenaan deze website komt tijdens het event. Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

  Vergeet zeker niet je chip en enkelband terug in te leveren na de wedstrijd!

 • Podium / Prijzenpot

  De prijzen worden uitgereikt tijdens een podiumceremonie in de nabijheid van de finish. Het exacte uur wordt op de dag zelf beslist en meegedeeld door de speaker. De podia worden ongeveer 15min na aankomst van de 3de finisher gehouden.

  Geldprijzen (volgens prijzenbarema, zie "reglementen") voor de overal podia. Naturaprijzen voor de eerste heer en dame in de categorieën 40+, 50+, 60+. Indien men niet aanwezig is, worden de prijzen helaas niet nagestuurd.

  Extra bonus van €100 voor de winnaar van het duel triatleet vs duatleet op de lange afstand (fiets- + looptijd).

 • Bevoorradingen

  TBA

 • Toeschouwers

  Supporters kunnen komen kijken naar de start aan het meer van Nisramont. De rest van de wedstrijd is best te volgen in Nisramont. Hier is de wisselzone en de aankomst.

  Tijdens het event zal er ook een live timing voorzien worden zodat de supporters hun favoriete atleten kunnen volgen. Reglementen


 • Wetsuit

  Bij een watertemperatuur van 23°C of hoger wordt een wetsuit verboden. Bedraagt de watertemperatuur 16°C of lager, is een wetsuit verplicht. De watertemperatuur wordt de dag voor de wedstrijd gemeten en meegedeeld via sociale media en SMS.

 • Prijzenbarema

  De geldprijzen voor deze wedstrijd worden als volgt bepaald:

  Het totaal opgehaalde inschrijvingsgeld per reeks (heren en dames afzonderlijk) wordt opgeteld. Van dit bedrag wordt 10% genomen als prijzenpot. Deze som geld wordt dan verdeeld tussen de eerste (50%), tweede (30%) en derde plaats (20%).

  Een voorbeeld: Stel voor de TriNatura La Roche LD schrijven 100 mannen zich in. Er wordt daarbij €14000 opgehaald. Hiervan wordt 10% ofwel €1400 genomen als prijzenpot. De winnaar krijgt bijgevolg €700 (50%), de tweede €420 (30%) en de derde €280 (20%).

  Uitzonderingen:

  *10% regel: Indien de eindtijd van 2de of 3de in de stand meer dan 10% langer is dan de winnende tijd wordt hiervoor geen prijzengeld voorzien.

  **Om aanspraak te maken op geldprijzen voor een bepaalde categorie moeten er minimaal 10 deelnemers of teams starten in die categorie.

Media


 • Foto's 2021

  Zo snel mogelijk na het event kan u hier de foto's terugvinden.


  • Foto's 2019

   Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).


   • Foto's 2018

    Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).


    Resultaten


    • 2021

     Klik hier voor de resultaten van 2021. (vanaf 29/05/2021)

    • 2019

     Klik hier voor de resultaten van 2019.

    • 2018

     Klik hier voor de resultaten van 2018.

    • 2017

     Klik hier voor de resultaten van de Trinatura La Roche - Sprint 2017.
     Klik hier voor de resultaten van de Trinatura La Roche - Halve 2017.
     Klik hier voor de resultaten van de Trinatura La Roche - T3 Heren 2017.
     Klik hier voor de resultaten van de Trinatura La Roche - T3 Dames 2017.
     Klik hier voor de resultaten van de Trinatura La Roche - T3 Heren Team 2017.
     Klik hier voor de resultaten van de Trinatura La Roche - T3 Dames Team.

    • 2016

     Klik hier voor de resultaten van de Trinatura La Roche - Korte Afstand 2016.
     Klik hier voor de resultaten van de Trinatura La Roche - Lange Afstand 2016.

    • 2015

     Klik hier voor de resultaten van de Trinatura La Roche - Korte Afstand 2015.
     Klik hier voor de resultaten van de Trinatura La Roche - 111 2015.

    • 2014

     Klik hier voor de resultaten van de Trinatura La Roche 2014.

    • 2013

     Klik hier voor de resultaten van de Trinatura La Roche 2013.

    F.A.Q. 's


    • Is er een fietshersteldienst aanwezig?

     We gaan er natuurlijk vanuit dat je fiets tiptop in orde zal zijn op de dag van het evenement. Moesten er toch nog kleine problemen zijn op de dag zelf dan is Tom van À BLOC er om u aan zijn mobiele werkstand te verwelkomen voor kleine depannage of snelle check-up. Deze service is volledig gratis maar eventuele nieuwe onderdelen moeten uiteraard wel betaald worden.

    • Is een specifiek niveau vereist voor deelname aan jullie triathlons?

     Nee, alle niveau's zijn welkom. Je zorgt er wel best voor dat je de afstanden per discipline binnen de cut-off tijd kan afleggen. De tijdslimieten vind je bij event informatie.

    • Wat als ik de tijdslimiet niet haal?

     Je zal jammer genoeg de wedstrijd moeten staken. Na de cut-off tijden kunnen we niet garanderen dat het parcours nog juist is afgepijld en/of alle seingevers nog op post zijn. Als er specifieke regels zijn hier omtrent zal dit opgenomen worden in de race briefing.

    • Vanaf wanneer word ik in de veteranen reeks ingedeeld?

     Iedereen met een leeftijd van 40 jaar of ouder op 31 december van datzelfde jaar zal in de veteranen reeks ingedeeld worden. Men zal dus in de veteranen reeks worden ingedeeld vanaf het jaar dat men 40 jaar zal worden. Ben je op het moment van de wedstrijd nog 39 jaar en moet je later op het jaar nog 40 jaar worden zal je voor deze wedstrijd al wel in de veteranen reeks ingedeeld worden.

     Dezelfde werkwijze wordt aangehouden bij de categorieën 50+ (vanaf 50 jaar) en 60+ (vanaf 60 jaar).
    • Is het parcours verkeersvrij?

     Het parcours is niet verkeersvrij. Wanneer je op de openbare weg komt, moet je de verkeersregels en seingevers respecteren.

    • Mag ik deelnemen met een e-bike?

     Nee, E-bikes zijn niet toegestaan tijdens onze multisport events.

    • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

     Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Larssie account. Je doet dit dus helemaal zelf!

     Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

     Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

     Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

    • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

     Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


    • Doe gratis mee door onze CREW te vervoegen!


     We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

     Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Je kan éénmalig komen helpen op 1 bepaald event of je kan solliciteren om bij onze vaste crew/team te komen. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

     Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden


     • 1. INDIVIDUELE MEDEWERKER ÉÉNMALIG

     • 2. INDIVIDUELE MEDEWERKER CREW / TEAM (min 5x/jaar)

     • 3. GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

    • Kan ik de gpx van de parcoursen al krijgen?

     De GPX-files van de verschillende parcoursen worden ter beschikking gesteld in de week voor het evenement. Dit via de site en via de briefing die per mail naar alle deelnemers wordt gestuurd.

    • Is drafting toegelaten? Welke regels gelden er bij non-drafting?

     Drafting/stayeren tijdens het fietsen is toegestaan. Ook schijfremmen zijn toegestaan.

     Drafting/stayeren tijdens het fietsen is niet toegestaan. Volle wielen en schijfremmen zijn toegestaan. Ons volledige regelement is terug te vinden bij event informatie - reglementen.

    • Kunnen we een fiets/mtb huren?

     Nee, wij beschikken niet over een fietsverhuurdienst. Je kan altijd in de buurt bij de lokale fietsenmaker informeren of die fietsen verhuurt. Bij camping Buitensport in Houfalize kan je alvast terecht voor een MTB.

    • Is eigen bevoorrading toegestaan?

     Persoonlijke bevoorrading is toegestaan voor deze wedstrijd. In de wisselzone 2 in Bérismenil kan je je eigen bevoorrading klaarzetten. De lange afstand komt hier voorbij na 50km MTB en bij de transitie MTB naar lopen.

    • Krijg ik een finisher-shirt?

     Elke finisher ontvangt een exclusieve finisher T-shirt aan de aankomst.

    • Is er een bike wash voorzien?

     We hopen natuurlijk op stralend fietsweer maar bij echt slecht weer zullen we een mogelijkheid voorzien om je fiets af te spuiten.

    • Krijg ik korting met een wedstrijdlicentie van de triathlonfederatie?

     Onze events zijn onafhankelijk van de triathlonfederatie georganiseerd en we kunnen daarom geen kortingen geven voor atleten die in het bezit zijn van een licentie.

    • Mag ik zwemmen met wetsuit?

     Bij een watertemperatuur van 23°C of hoger wordt een wetsuit verboden. Bedraagt de watertemperatuur 16°C of lager, is een wetsuit verplicht. De watertemperatuur wordt de dag voor de wedstrijd gemeten en meegedeeld via sociale media en SMS.

    • De inschrijvingen zijn volzet, is er een wachtlijst?

     Als mensen annuleren komen deze plaatsen vrij en kan je via de Larssie inschrijven. Je kan onze site en sociale media in het oog houden waar we zullen communiceren als er plaatsen vrijkomen. U kan zich op de wachtlijst zetten indien de wedstrijd volzet is.

    Als abonnee kunt u onbeperkt gratis deelnemen aan alle events vanaf 5€/maand   WORD NU LID  Bekijk hier de COVID-19 MAATREGELEN