running-SE

Keep on running abonnement 
Grid View:

Een trail doorheen de "groene long" van Brussel: het Zoniënwoud..


601 geregistreerd

Een uitzonderlijke 10miles met start en aankomst in Oostduinkerke...


621 geregistreerd

Een aaneenschakeling van terrils, waarbij je boven steeds getrakteerd wordt op een prachtig vergezicht op de urbanisatie van Charleroi...


495 geregistreerd

100% Offroad! Ver van het asfalt en het verkeer, geniet van de parcoursen die rijk zijn aan meer dan 450 wilde soorten vegetatie...


503 geregistreerd

Een winterse trail in de buurt van La Roche-en-Ardenne met afstanden van 12km, 21km, 29km of 45km...


362 geregistreerd

Een winterse trailrun in het centrum van het land met parcoursen doorheen het Meerdaalwoud. Afstanden van 10, 12, 17, 18, 26, 29 en 43km verdeeld over 2 dagen...


558 geregistreerd

Een winterse trailrun in het centrum van het land met parcoursen doorheen het Meerdaalwoud. Afstanden van 10, 12, 17, 18, 26, 29 en 43km verdeeld over 2 dagen...


Early Bird - nog 66 tickets

Een unieke en uitdagende trail vlakbij de metropool Antwerpen..


Early Bird - nog 110 tickets

NaturaRun Hageland: op 17.01.2021 met afstanden van 18km, 15km, 11km en 5km door het Chartreuzenbos...


Early Bird - nog 2 tickets

Ben je op zoek naar een échte uitdaging? Heb je aan één afstand niet genoeg? Schrijf je dan nu in voor de Multistage Scott Xtrails Houffalize: De Kamikazetrail en Semi-nighttrail op zaterdag en de Hou..


50 geregistreerd

Een semi-nighttrail in de prachtige natuur van Houffalize. Vergeet je hoofdlamp niet want je start misschien bij daglicht maar finishen doet iedereen 's nachts!..


Early Bird - nog 61 tickets

Een echte wintertrail in de prachtige natuur van Houffalize. De Houffa Trail heeft alle nodige ingrediënten voor een perfecte wintertrail: single tracks, steile klimmen, brede bospaden en prachtige ve..


Early Bird - nog 53 tickets

De Drielandenpunt Trail Winter vindt plaats op het Drielandenpunt in Vaals. Vanuit Nederland word je richting België geloodst en via Duitsland terug naar Nederland! ..


Early Bird - nog 118 tickets

Een prachtige trail in een ontspannen sfeer! Kom naar de eerste editie van de Kluisberg Trail in hartje Kluisbergen!..


Early Bird - nog 81 tickets

Start en aankomst nabij de Abdij van Westmalle. Loop de NaturaRun Westmalle met ons mee en geniet van een lekkere Westmalle proever (gratis) na de loop!..


Early Bird - nog 71 tickets

Een trailrun over het strand en door de duinen in Koksijde. Afstanden van 49, 36, 28, 21 of 13km...


Early Bird - nog 124 tickets

Uitdagende trailrun voor duo's in La Roche-en-Ardenne op zaterdag 27 maart 2021. Kies je maatje en doe mee!..


Early Bird - nog 102 tickets

Een uitdagende NaturaRun in het hartje en de groende long van onze Brusselse hoofdstad. Kom het Zoniënwoud ontdekken en start aan het idyllische kasteel van Groenendaal!..


Early Bird - nog 23 tickets

De Scott Xtrails Vogezen is een uniek meerdaags avontuur in de Vogezen! Kies uit verschillende combinaties van afstanden en neem deel aan 3trails op 2dagen in het skidorpje Le Markstein (1183m)...


Early Bird - nog 25 tickets

Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de vierde editie van de Tra..


Early Bird - nog 25 tickets

Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de vierde editie van de Tra..


Early Bird - nog 24 tickets

Een korte maar pittige trail in Le Markstein, een geweldig skidorpje op 1183m hoogte! De technische eerste afdaling is er eentje om U tegen te zeggen en de finish via de stairway to hell zult u nooit ..


Een Afterwork Trail na het werk in de natuur die rijk is aan meer dan 450 diersoorten! Na de inspanning is er ontspannen met een drankje en tapas op het prachtige terras van het Dolce Hotel. ..


Trail de Chimay gaan door op wandelafstand van de abdij van Scourmont. Na de finish geniet je van een gratis degustatie Chimay maar wordt je door de glooiende natuur rond Chimay geloodst!..


De Trail du Barrage is één van de mooiste trailruns in België met 95% off-road...


Start en aankomst in het hartje van Spa. Keuze uit 10, 27 of 50km over een zeer wisselend parcours met de prachtige vergezichten!..


Een trail door de prachtige bossen van de Gaume, langs de Semois en met een frisse Orval bij aankomst!..


Een Afterwork Trail in de prachtige Vlaamse Ardennen! Kom mee genieten van de derde editie! Na de inspanning kan je ontspannen met een drankje en tapas op het prachtige terras van het recreatieoord De..


Een trail tussen de kabouters van Achouffe met aan de finish een frisse “La Chouffe”!..


Een trail tussen de kabouters van Achouffe met aan de finish een frisse “La Chouffe”!..


Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de tweede editie van de Mar..


Klassieker met prachtige parcours in de omgeving van La Roche. Afstanden van 8km tot 100km...


Epic trail van 40km, 60km of 100km in La Roche-en-Ardenne..


Een uitdagende trail aan het Drielandenpunt met start en aankomst op de Vaalserberg, het hoogste punt van Nederland. Keuze uit vier afstanden: 11, 21, 30 of 48km!..


Een nieuwe trail in Heuvelland met de bekendste berg van West-Vlaanderen op het parcours "De Kemmelberg"..

Weergeven 1 t/m 32 van in totaal 32
Als abonnee kunt u onbeperkt gratis deelnemen aan alle events vanaf 5€/maand   WORD NU LID  Bekijk hier de COVID-19 MAATREGELEN