Triathlon Series

Grid View:

9 geregistreerd

Uitdagende adventure race voor solo's of duo's in het prachtige decor van het “Parc Naturel des Deux Ourthes”...


De Triathlon van Herderen is de klassieke opener voor het triathlonseizoen in België. Met een zwemonderdeel in het zwembad in Bilzen en later op de dag een selectief fiets- en looponderdeel in Herdere..


De klassieker onder de Adventure races: Grand raid Nisramont. Op zondag 29 maart 2020 leggen sportieve duo’s in en rondom La Roche en Ardenne met de kajak, mountainbike en loopschoenen een uniek en sp..


Een triathlon die gekend staat omwille van zijn snelle parcours. Door een nagenoeg vlak fietsparcours met lange rechte stukken ligt de snelheid bijzonder hoog en kunnen de hardrijders hun kwaliteite..


De zwaarste Belgische offroad triathlon en duathlon in de prachtige natuur van de Ardennen!..


Een unieke triathlon met zwemmen in het Albertkanaal, een fietsparcours met de Slingerberg als scherprechter en een spectaculair loopparcours met passage door de mergelgrotten van Kanne...


De Nisraman is één van de mooiste en groenste triatlons van België. De 2de helft heeft Xterra allures en is volledig offroad. De zware Nisraman gaat opnieuw langs de typische Ardense wegen met onder a..


De triathlon van Deinze is de enige echte City triathlon van de 111 series! Dit zorgt voor een wedstrijd met enorm veel sfeer en supporters op en rond de grote markt van Deinze!..

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8