Triathlon Series

Grid View:

198 geregistreerd

De Triathlon van Herderen is de klassieke opener voor het triathlonseizoen in België. Met een zwemonderdeel in het zwembad in Bilzen en later op de dag een selectief fiets- en looponderdeel in Herdere..


nog 5 tickets beschikbaar

De klassieker onder de Adventure races: TriNatura - Grand Raid Nisramont. Op zondag 29 maart 2020 leggen sportieve duo’s in en rondom La Roche en Ardenne met de kajak, mountainbike en loopschoenen een..


640 geregistreerd

Een triathlon die gekend staat omwille van zijn snelle parcours. Door een nagenoeg vlak fietsparcours met lange rechte stukken ligt de snelheid bijzonder hoog en kunnen de hardrijders hun kwaliteite..


117 geregistreerd

De zwaarste Belgische offroad triathlon en duathlon in de prachtige natuur van de Ardennen!..


Early Bird - nog 75 tickets

Een unieke triathlon met zwemmen in het Albertkanaal, een fietsparcours met de Slingerberg als scherprechter en een spectaculair loopparcours met passage door de mergelgrotten van Kanne...


Early Bird - nog 4 tickets

De TriNatura - Nisraman in La Roche is één van de mooiste en groenste triatlons van België. De 2de helft heeft Xterra allures en is volledig offroad...


Early Bird - nog 172 tickets

De triathlon van Deinze is één van onze twee echte City triathlons van de WCUP Triathlon Series! Dit zorgt voor een wedstrijd met enorm veel sfeer en supporters op en rond de grote markt van Deinze!..


Early Bird - nog 15 tickets

Uitdagende adventure race voor solo's of duo's in het prachtige decor van het “Parc Naturel des Deux Ourthes”...


Early Bird - nog 14 tickets

Uitdagende adventure race voor solo's of duo's in het prachtige decor van het “Parc Naturel des Deux Ourthes”...


Early Bird - nog 97 tickets

Een gloednieuwe stadstriatlon in Dendermonde en tevens de seizoensafsluiter van 2020!..

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10